хип хоп

Таг
42Вести

СЛАТКАРИСТИКА СО ТУРНЕЈА НИЗ МАКЕДОНИЈА ЌЕ СЛАВИ 15 ГОДИНИ ОД ПРВИОТ АЛБУМ

ДЕНЕС СЕКОЈ САКА ДА ЗЕМЕ МАЛКУ ОД ТРАПОТ, ПА И ТУРБОФОЛКОТ, ВЕЛИ ДРАГИ ОД КОЛЕКТИВОТ „ТДФУ“, КОЈ ПРОСЛАВИ 10 ГОДИНИ РАБОТА

СЛАТКАРИСТИКА ЗАКАЖА И ТРЕТ КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ, ОТКАКО ГО РАСПРОДАДЕ ВТОРИОТ

КОЛЕКТИВОТ „ТДФУ“ ЌЕ ПРОСЛАВИ 10 ГОДИНИ РАБОТА СО ЖУРКА СО 14 ХИП-ХОП ИЗВЕДУВАЧИ

СЛАТКАРИСТИКА ЗАКАЖА И ВТОР КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ ПО ПОВОД 15 ГОДИНИ ОД ПРВИОТ АЛБУМ

ХИП-ХОПОТ ЌЕ БИДЕ ВО ФОКУСОТ НА ФЕСТИВАЛОТ „ПОП КУЛТУРА“ ВО СКОПЈЕ

ПРЕД 15 ГОДИНИ СНИМАВ ПЕСНИ ВО СКРИВНИЦА, СЕГА ЈА ЖИВЕАМ ШАНСАТА, ВЕЛИ СЛАТКАРИСТИКА ПРЕД КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ

СРПСКИОТ РАПЕР МАРЧЕЛО ЌЕ НАСТАПИ ВО СКОПЈЕ НА 24 ФЕВРУАРИ

ВО СКОПЈЕ ДОГОДИНА ВО ОКТОМВРИ ЌЕ СЕ ОДРЖИ СВЕТСКО ПРВЕНСТВО ВО ХИП ХОП И СТРИТ ДЕНС