ЏОРЏ МАЈКЛ ОТСЕКОГАШ САКАШЕ ПЕСНАТА „МИНАТИОТ БОЖИК“ ДА БИДЕ НА ВРВОТ, КАЖА ЕНДРЈУ РИЏЛИ ОД ДУОТО „ВЕМ“