хив

Таг
3Вести

НАПРАВИ ХИВ ТЕСТ – МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА ЗА ИНФОРМАЦИИ ЗА РИЗИЦИ И ТЕСТИРАЊА

ПОБЕДНИЧКАТА НА ЕВРОВИЗИЈА КОНЧИТА ВУРСТ ОТКРИ ДЕКА Е ХИВ-ПОЗИТИВНА

БИЗАРНИОТ ТРЕНД ВАГИНАТА ДА СЕ ЧИСТИ СО КРАСТАВИЦА ГО ЗГОЛЕМУВА РИЗИКОТ ОД ИНФЕКЦИЈА СО ГОНОРЕА И ХИВ