Холандска амбасада

Таг
3Вести

ХОЛАНДСКАТА АМБАСАДА ЌЕ ГИ НАГРАДУВА ТИНЕЈЏЕРИТЕ КОИ ЌЕ СМИСЛАТ ВИДЕО ПРОТИВ КОРУПЦИЈАТА

УМЕТНОСТА Е МАГИЧНА ТЕРАПИЈА ЗА ДЕЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ – ЗАВРШИ ПРОЕКТОТ „УМЕТНОСТ ЗА СИТЕ“

„ДАЈ МУ ФОРМА НА ЖИВОТОТ“ – ИЗЛОЖБА НА УМЕТНОСТ ОД ГЛИНА НА УЧЕНИЦИТЕ СО ПОПРЕЧЕНОСТ