хомофобија

Таг
2Вести

КЕВИН ХАРТ СЕ ПОВЛЕЧЕ ОД ОСКАРИТЕ ПОРАДИ СТАРИ ХОМОФОБИЧНИ ИЗЈАВИ

„ГАНС ЕН РОУЗИС“ ИСФРЛИЈА ХОМОФОБИЧНА И РАСИСТИЧКА ПЕСНА ОД РЕИЗДАНИЕТО НА ПРВИОТ АЛБУМ