ГО ВЕЕВМЕ МАКЕДОНСКОТО ЗНАМЕ И ПЛАЧЕВМЕ ОД СРЕЌА, ВЕЛАТ ОСНОВЦИТЕ ОД „КОЧО РАЦИН“ ОД СКОПЈЕ КОИ ОСВОИЈА ПРВО МЕСТО НА ХОРСКИ НАТПРЕВАР ВО ИТАЛИЈА