НАД 1.000 ПЕЈАЧИ ОД МАКЕДОНИЈА, СРБИЈА И БУГАРИЈА ПЕЕЈА ДВЕ МАКЕДОНСКИ ПЕСНИ ЗА НОВ ГИНИСОВ РЕКОРД