Игор Иванов-Изи

Таг
4Вести

КИНОТЕКАТА ОДБЕЛЕЖУВА 15 ГОДИНИ ОД ПРЕМИЕРАТА НА „ПРЕВРТЕНО“ НА ИГОР ИВАНОВ-ИЗИ

ПРЕМИЕРАТА НА „ХОМО“ НА ИВАНОВ-ИЗИ ВЕЧЕРВА ГО ЗАТВОРА СИНЕДЕЈС

„ХОМО“ Е СКОПСКИ ФИЛМ ЗА ДЕНЕШНО ВРЕМЕ, ВЕЛИ ЕКИПАТА НА НОВИОТ ФИЛМ НА ИВАНОВ-ИЗИ (ФОТОГАЛЕРИЈА)