КОВИД ПАНДЕМИЈАТА МЕ ИНСПИРИРАШЕ ЗА ПОЕЗИЈАТА „ЛУДИЛО.ПИСМА.ОТКРОВЕНИЕ“, ВЕЛИ ИГОР КРАЈЧЕВ