Игрите на гладните

Таг
3Вести

ИЗМИСЛЕНИОТ ПОЗДРАВ ОД ФИЛМОТ „ИГРИТЕ НА ГЛАДНИТЕ“ СТАНА СИМБОЛ НА ОТПОРОТ ВО АЗИЈА

ЌЕ СЕ СНИМА ПЕТТИ ФИЛМ ОД СЕРИЈАЛОТ „ИГРИТЕ НА ГЛАДНИТЕ“

ТРИЛОГИЈАТА „ИГРИТЕ НА ГЛАДНИТЕ“ ЌЕ БИДЕ ДОПОЛНЕТА СО НОВА КНИГА