игуана

Таг
2Вести

НАУЧНИЦИТЕ ПРВПАТ ОТКРИЈА БЕБИЊА НА РОЗОВА ИГУАНА НА ГАЛАПАГОС

ВО ФЛОРИДА Е ТОЛКУ СТУДЕНО ШТО ИГУАНИ ПАЃААТ ОД ДРВЈА