ЖИВ СУМ ОЛКУ ДОЛГО ЗАШТО И ПОРАНО СУМ СЕ ВАКЦИНИРАЛ, КАЖА ИЈАН МЕКЕЛЕН ОТКАКО ПРИМИ ВАКЦИНА ПРОТИВ КОВИД-19