ОВА Е НАЈСКАПОЦЕНОТО НЕШТО ШТО МИ ОСТАНА ОД ВАС, ВЕЛИ ФЕРЧО МУСТАФОВ ЗА ОРОТО „СПОМЕН“, КОЕ ГО СНИМИ СО ДЕДО МУ ФЕРУС И ТАТКО МУ ИЛМИ