223 КМ/ЧАС БЕЗ ВОЗАЧ ЗАД ВОЛАНОТ – ИНДИЈАНАПОЛИС БЕШЕ ДОМАЌИН НА ПРВАТА ТРКА НА САМОВОЗЕЧКИ БОЛИДИ