индустријал

Таг
2Вести

„РАМШТАЈН“ ЈА ИСКОРИСТИ ПАНДЕМИЈАТА ЗА ДА СНИМИ НОВ АЛБУМ

„РАМШТАЈН“ НА ПРОЛЕТ ЌЕ ГО ОБЈАВИ ПРВИОТ АЛБУМ ПО 10 ГОДИНИ