БИЗАРНИОТ ТРЕНД ВАГИНАТА ДА СЕ ЧИСТИ СО КРАСТАВИЦА ГО ЗГОЛЕМУВА РИЗИКОТ ОД ИНФЕКЦИЈА СО ГОНОРЕА И ХИВ