РЕГЕ ЛЕГЕНДИТЕ „ИНЕР СРКЛ“ СЛАВАТ 50 ГОДИНИ ОД ГРУПАТА СО БЕСПЛАТЕН КОНЦЕРТ ПРЕД МКЦ