НАПНАТИ ФУДБАЛСКИ НАТПРЕВАРИ ГО ЗГОЛЕМУВААТ РИЗИКОТ ОД СРЦЕВ УДАР, ВЕЛАТ ГЕРМАНСКИ НАУЧНИЦИ