инфлација

Таг
2Вести

ГЛОБАЛНАТА ИНФЛАЦИЈА ГО НАПРАВИ ТЕЛ АВИВ НАЈСКАП ГРАД НА СВЕТОТ

2,5 МИЛИОНИ БОЛИВАРИ ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА – ХИПЕРИНФЛАЦИЈАТА ВО ВЕНЕЦУЕЛА НИЗ ФОТОГРАФИИ