Инки

Таг
2Вести

ДРЕВНИОТ ВИСЕЧКИ МОСТ НА ИНКИТЕ ПОВТОРНО ИСТКАЕН ОТКАКО ПАДНА ВО ПАНДЕМИЈАТА

ПОСЛЕДНИОТ МОСТ НА ИНКИТЕ СЕКОЈА ГОДИНА СЕ ФРЛА И ОДНОВО РАЧНО СЕ ПРАВИ ОД ТРЕВА