ВАЖНО Е ДА ИМ БИДЕМЕ ПОДДРШКА НА ДРУГАРИТЕ СО ПОПРЕЧЕНОСТ, ВЕЛАТ ОСНОВЦИ ОД БОСИЛОВО И ГЕВГЕЛИЈА