иноватор

Таг
3Вести

„ТАЈМ“ ИЗБРА 15-ГОДИШНА ИНОВАТОРКА ЗА ДЕТЕ НА ГОДИНАТА

СРЕДНОШКОЛКАТА ЕВГЕНИЈА ДИВИТАРОВА ОД БИТОЛА СОЗДАВА МАШИНИ ЗА ГРАВИРАЊЕ СО ЛАСЕР

АВАНГАРДНИОТ МУЗИЧАР И ИНОВАТОР ФРЕД ФРИТ УТРЕ СО КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ