интервјуа

Таг
2Вести

НЕНАД ГЕОРГИЕВСКИ ЈА ПРОМОВИРА ТРЕТАТА КНИГА МУЗИЧКИ ИНТЕРВЈУА

ШТО СЕ СЛУЧУВАЛО СО ЧЛЕНОВИТЕ НА „АББА“ ПО РАСПАДОТ – НОВА ПОСТАВКА ВО МУЗЕЈОТ ВО СТОКХОЛМ