инвалидска количка

Таг
2Вести

КИНЕЗ СЕ ИСКАЧИ НА ОБЛАКОДЕР СО ИНВАЛИДСКА КОЛИЧКА ЗА ДА СОБЕРЕ ПАРИ ЗА ПАРАЛИЗИРАНИ ЛИЦА

КОЛИЧКАТА И БЕЛЕШКИТЕ НА СТИВЕН ХОКИНГ ПРОДАДЕНИ ЗА НАД МИЛИОН ДОЛАРИ