инженер

Таг
2Вести

СЕДИШТЕТО НА НАСА ЌЕ БИДЕ КРСТЕНО ПО ПРВАТА ЦРНОМУРЕСТА ИНЖЕНЕРКА

БАРБИ ДОБИ НОВА КАРИЕРА, СТАНА ИНЖЕНЕР ЗА РОБОТИ