Ирак

Таг
4Вести

НОБЕЛОВЦИТЕ ЗА МИР МУРАД И МУКВЕГЕ СЕ ДОКАЗ ДЕКА ПРИКАЗНИТЕ НА ПРЕЖИВЕАНИТЕ ИМААТ ВРЕДНОСТ

СЕЛФИТО НА МИС ИРАК И МИС ИЗРАЕЛ НЕ ИМ СЕ ДОПАДНА НА СИТЕ