Иран

Таг
4Вести

ЏОС СТОУН ДЕПОРТИРАНА ОД ИРАН НА СВОЈАТА СВЕТСКА ТУРНЕЈА

МИЛЧО МАНЧЕВСКИ ВО ЖИРИ НА ФИЛМСКИОТ ФЕСТИВАЛ ФАЏР ВО ИРАН, ГОСТИН И ОЛИВЕР СТОУН