Ирецот

Таг
4Вести

ВЕ МОЛАМ, НЕ ГЛЕДАЈТЕ ФИЛМОВИ НА ТЕЛЕФОНИТЕ, ВЕЛИ СКОРСЕЗЕ

ЏО ПЕШИ СВИРЕЛ ВО ИСТА ГРУПА СО ЏИМИ ХЕНДРИКС, А СЕГА СНИМИ АЛБУМ ПО 21 ГОДИНА

МАНЧЕВСКИ И СКОРСЕЗЕ ЌЕ ГИ ПРЕТСТАВАТ НОВИТЕ ФИЛМОВИ НА РИМСКИОТ ФЕСТИВАЛ

„ИРЕЦОТ“ НА СКОРСЕЗЕ ЌЕ ИМА СВЕТСКА ПРЕМИЕРА ВО ЊУЈОРК НА КРАЈОТ НА СЕПТЕМВРИ