ирвас

Таг
2Вести

ШВЕДСКА ЌЕ ГРАДИ МОСТОВИ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРЕМИН НА ИРВАСИ ПРЕКУ ПРУГИ И ПАТИШТА

МОМЕНТ КАКО ОД БАЈКИ – РЕДОК БЕЛ ИРВАС СНИМЕН ВО НОРВЕШКА