истражување

Таг
63Вести

ВО ПАНДЕМИЈАТА СЕ НАМАЛИЛА УПОТРЕБАТА НА МДМА ВО ЕВРОПА, ДРУГИТЕ ДРОГИ СЕ ВО ПОРАСТ

НА ЗЕМЈАТА ИМА МНОГУ ПОВЕЌЕ ВИДОВИ ДРВЈА ОДОШТО СЕ МИСЛЕШЕ

МЕМИЊАТА ПОМАГААТ ВО СПРАВУВАЊЕТО СО ПАНДЕМИСКИОТ СТРЕС, ВЕЛИ АМЕРИКАНСКО ИСТРАЖУВАЊЕ

КОЛУМБИЈА Е ЗЕМЈА СО НАЈМНОГУ ВИДОВИ ПЕПЕРУТКИ НА СВЕТОТ

ПРВИТЕ МИСИИ НА ВЕНЕРА ПО НЕКОЛКУ ДЕЦЕНИИ ЌЕ ИСТРАЖАТ КАКО ТАА СТАНАЛА СВЕТ НАЛИК НА ПЕКОЛ

НЕМА НАЗНАКИ ДЕКА НА ПРОБНИОТ КОНЦЕРТ ВО БАРСЕЛОНА ИМАЛО ШИРЕЊЕ НА ЗАРАЗАТА, ОБЈАВИЈА НАУЧНИЦИТЕ

ШВАЈЦАРЦИТЕ ЌЕ ЗАКОПААТ 2.000 ПАРА ГАЌИ ВО ЗЕМЈА ЗАРАДИ НАУЧЕН ЕКСПЕРИМЕНТ

ЛУЃЕТО ПОВЕЌЕ СЕ ЗБЛИЖУВААТ ПРЕКУ ПИШУВАЊЕ ПОРАКИ ОТКОЛКУ ПРЕКУ ВИДЕОПОВИЦИ, ПОКАЖА ГЕРМАНСКО ИСТРАЖУВАЊЕ

БЕЗБЕДНО Е ДА СЕ НОСИ МАСКА ПРИ НАПОРНО ВЕЖБАЊЕ, ВЕЛАТ ИТАЛИЈАНСКИ НАУЧНИЦИ