италијански филм

Таг
2Вести

ЧЕТИРИ НОВИ ФИЛМА ЌЕ СЕ ПРИКАЖАТ НА РЕВИЈАТА НА СОВРЕМЕН ИТАЛИЈАНСКИ ФИЛМ ВО СКОПЈЕ

ИТАЛИЈАНСКАТА АВАНТУРА „ПО СТАПКИТЕ НА МОЈОТ ТАТКО“ ВО МАКЕДОНСКИТЕ КИНОСАЛИ