Иван Драго

Таг
2Вести

СТАЛОНЕ ЛУТ ШТО ЌЕ СЕ СНИМА ФИЛМ ЗА ИВАН ДРАГО, ГИ ОБВИНИ ПРОДУЦЕНТИТЕ ЗА АЛЧНОСТ

ДОЛФ ЛУНДГРЕН Е ПОВТОРНО ИВАН ДРАГО ПО 33 ГОДИНИ – НЕ ЖАЛАМ ШТО СЕ ОТКАЖАВ ОД НАУКАТА ПОРАДИ ТАА УЛОГА