Иван Рајтман

Таг
2Вести

ПОЧИНА ИВАН РАЈТМАН, РЕЖИСЕРОТ НА „ИСТЕРУВАЧИ НА ДУХОВИ“ И „БЛИЗНАЦИ“

ЏЕЈСОН РАЈТМАН СНИМА НОВ „ИСТЕРУВАЧИ НА ДУХОВИ“ 35 ГОДИНИ ПО ТАТКО МУ ИВАН