Ивана Коцевска

Таг
2Вести

ДЕСОНАНЦ СЕ ЗАТВОРА СО ПРЕМИЕРА НА БАЛЕТСКО-ТАНЦОВИОТ ПЕРФОРМАНС НА ИВАНА КОЦЕВСКА

СОВРЕМЕНИОТ БАЛЕТ „МЕТАМОРФОЗА“ НА КОЦЕВСКА ВЕЧЕРВА ВО МОБ