СÈ МИ БЕШЕ ЕДУКАТИВНО И ИНТЕРЕСНО, ВЕЛИ ГИМНАЗИЈАЛКАТА ИВАНА НОВАЧЕВСКА ОД БИТОЛА, КОЈА БЕШЕ АМБАСАДОРКА НА ШВЕДСКА НА ЕДЕН ДЕН