избор на мис

Таг
3Вести

НОВАТА МИС ГЕРМАНИЈА Е 39-ГОДИШНА АРХИТЕКТКА ПО ПОТЕКЛО ОД ИРАН

35-ГОДИШНА САМОХРАНА МАЈКА ИЗБРАНА ЗА МИС ГЕРМАНИЈА

МОДЕЛ БЕЗ НОГА ГО ОСВОИ ТРЕТОТО МЕСТО НА ИЗБОРОТ НА МИС ИТАЛИЈА