ПЕДЕСЕТ ГОДИНИ КАРИЕРА НА ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ ЌЕ СЕ ОДБЕЛЕЖАТ СО ИЗЛОЖБА ВО СКОПЈЕ