Израел

Таг
28Вести

ПУБЛИКАТА ПРВО ЈА ИСВИРКА А ПОТОА Ѝ АПЛАУДИРАШЕ НА ИЗРАЕЛКАТА НА ЕВРОВИЗИЈА, ИЗБРАНИ НОВИТЕ 10 ФИНАЛИСТИ

ИЗРАЕЛ НЕМА ДА БИДЕ ИСФРЛЕН ОД ЕВРОВИЗИЈА, ОБЈАВИЈА ОРГАНИЗАТОРИТЕ

ФИНСКИ И ИСЛАНДСКИ МУЗИЧАРИ ПОТПИШАА ПЕТИЦИЈА ИЗРАЕЛ ДА НЕ ОДИ НА ЕВРОВИЗИЈА

ВО ИЗРАЕЛ ОТКРИЕНА ЕДНА ОД НАЈСТАРИТЕ ЏАМИИ НА СВЕТОТ

ТАРАНТИНО ГО ЧЕКА ВТОРОТО ДЕТЕ СО 20 ГОДИНИ ПОМЛАДАТА СОПРУГА

ИНДИСКА АКТЕРКА ИЗБРАНА ЗА НОВА МИС УНИВЕРЗУМ, НАСТАНОТ СЕ ОДРЖА ПОСЛЕ ПОЛНОЌ

2.700 ГОДИНИ СТАРО ВЕЦЕ ПРОНАЈДЕНО ВО ЕРУСАЛИМ БИЛО РЕДОК ЛУКСУЗ

НОВ ТИП НА ДРЕВЕН ЧОВЕК ОТКРИЕН ВО ИЗРАЕЛ

ВО ИЗРАЕЛ ПОВТОРНО СЕ ОДРЖУВААТ КОНЦЕРТИ, ВЛЕЗ ДОЗВОЛЕН САМО ЗА ВАКЦИНИРАНИТЕ