Јадранско море

Таг
5Вести

ВО ХРВАТСКА СЕ ПРОДАВААТ ПРИВАТНИ ОСТРОВИ, НО НА НИВ НЕ СМЕЕ ДА СЕ ГРАДИ

РОЗЕВИ ФЛАМИНГА ПРОНАЈДОА РАЈ ВО ЛАГУНА ВО АЛБАНИЈА ВО УСЛОВИ КОГА НЕМА ЛУЃЕ

ВО ИТАЛИЈАНСКИОТ ДЕЛ НА ЈАДРАНСКОТО МОРЕ ОТКРИЕН ПРВ КОРАЛЕН ГРЕБЕН

ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС СО ПЕТ ЅВЕЗДИ ВО ДУБРОВНИК БАРА СЕЗОНСКИ РАБОТНИЦИ ОД МАКЕДОНИЈА