ИСХРАНАТА СО МАЛКУ ЈАГЛЕХИДРАТИ МОЖЕ ДА ГО СКРАТИ ЖИВОТОТ ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНИ, ПОКАЖА ИСТРАЖУВАЊЕ