МАЛАТА МИГРАНТКА, СЕПАК, ВЛЕЗЕ ВО САД – „РАСПЛАКАНАТА ЈАНЕЛА“ ИЗБРАНА ЗА СВЕТСКА ФОТОГРАФИЈА НА ГОДИНАТА