„БДМ“, ДИНА ЈАШАРИ, МАТЕЈ ФОЛЦ И ЈАНГ ДИДИ ЌЕ БИДАТ МАКЕДОНСКИТЕ ПРЕТСТАВНИЦИ НА ЕГЗИТ