ПЕЕВ НА „ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ“ ПРЕД 40 ГОДИНИ, ЗАТОА САКАМ ДА ДОАЃАМ ВО СКОПЈЕ, РЕЧЕ АКТЕРОТ НИКОЛА ЃУРИЧКО ПО КОНЦЕРТОТ СО БЕНДОТ „ЏОНИ МИДНАЈТ ТРИО“