Јордан Симонов

Таг
2Вести

ПРЕД „ЕГЗИТ“, ДВЕ ИЗВЕДБИ НА „ЦРНИЛА РЕМИКС“ ВО МКЦ

ХИП ХОП ПРЕТСТАВАТА „ЦРНИЛА РЕМИКС“ ЌЕ СЕ ИЗВЕДЕ НА „ЕГЗИТ“