МАНЧЕСТЕР СИТИ ЌЕ ПЛАТИ НАЈМАЛКУ 90 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ХРВАТОТ ГВАРДИОЛ, КОЈ СТАНУВА НАЈСКАПИОТ БЕК ВО ИСТОРИЈАТА НА ФУДБАЛОТ