Јован Ивановски

Таг
2Вести

ОРИГИНАЛНИ МАКЕТИ И ЦРТЕЖИ ОД МАКЕДОНСКАТА АРХИТЕКТУРА ПРЕТСТАВЕНИ ВО МОМА ЊУЈОРК

АРХИТЕКТОНСКА ИЗЛОЖБА ЗА СКОПСКИТЕ ВИСОКОКАТНИЦИ ВО МУЗЕЈ НА ГРАД СКОПЈЕ