Јуниорски Евросонг

Таг
2Вести

АНА ВАНЧEВСКА И АЛЕКСЕЈ ИВАНОВСКИ ОД БИТОЛА ОДАТ НА ЈУНИОРСКИОТ ЕВРОСОНГ ВО ШПАНИЈА

ДЕЦАТА ОД „ДАЈТЕ МУЗИКА“ ЌЕ НАСТАПАТ НА ЈУНИОРСКИОТ ЕВРОСОНГ ВО ПАРИЗ ВО ДЕКЕМВРИ