Јужен Пол

Таг
2Вести

МЕХАНИЧАР ОД САД СЕ ПРЕСЕЛИ НА ЈУЖНИОТ ПОЛ, РАБОТИ НА -60 СТЕПЕНИ ЗА 73.000 ДОЛАРИ ЗА ШЕСТ МЕСЕЦИ

НАЈДЛАБОКАТА КОПНЕНА ТОЧКА НА ЗЕМЈАТА ОТКРИЕНА НА АНТАРКТИК