ВО ЈЕМЕН ГРАДЕЛЕ ОБЛАКОДЕРИ СТОТИЦИ ГОДИНИ ПРЕД ЊУЈОРК И ДУБАИ И ДЕНЕС УШТЕ СЕ ЖИВЕЕ ВО НИВ