НАЈСТАРАТА ЛИЧНОСТ ВО ЕВРОПА ГО СЛАВИ 117. РОДЕНДЕН СО ШАМПАЊ И ЦРВЕНО ВИНО НЕКОЛКУ ДЕНА ОТКАКО ГО ПОБЕДИ КОРОНАВИРУСОТ